cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Lost password?
Advanced Search:

— Forum Scope —



— Match —



— Forum Options —




Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
widgets not working
December 7, 2007
4:06 am
Kris
Guest

Please replace the ??? with your data!

  • Your URL: http://???
  • The browser used: ???
  • cforms version: 6.41
  • Your Wordpress version: 2.3.1

[desc]:  Looks like the widgets portion of the code was broken with the latest update.  Even though seperate widgets are created for each form, if you place any cform widget on your sidebar, it will always/only show the first form created.


Thanks,
Kris_

December 7, 2007
7:22 am
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

Thanks for the heads-up! The widget support – afaik – has never much been used, hence I haven't been on top of it for a while – but I'll take a look.

 

EDIT: Just double checked, and can't seem to replicate your issue. I have 7 forms in my test environment and can individually add all 7 at different places in the sidebar.

What's your URL? 

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
14 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3708

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5307

Posts: 18665

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)