cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Strange issue!
January 17, 2008
2:42 am
Mauro
Guest

Please replace the ??? with your data!

[desc]: Hi there…

This is a great plugin.

But i have a strange issue…. The contact for works fine but when someone tries to attach a file i have this error on page :

 Warning: copy

 [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in ……..

wp-content/plugins/contactforms/lib_nonajax.php on line 513

I still receive the e-mail with the attachment… but my readers see this message in the site!

That's very strange for me.

Anyone can help me please?

Thanks in advance :)
_

January 17, 2008
7:33 am
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

I'll have a look, I believe it has to with the settings for the tmp dir (could be a server issue) or a funky file name…

The target (upload) directory does exists, I take it?

As a workaround for the time being you can comment out the copy command in lib_nonajax.php.

 

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
20 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3762

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5361

Posts: 18742

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)