cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Send button disappears upon sending; nothing happens
January 9, 2008
1:59 pm
litcauldron
Guest

Please replace the ??? with your data!


Thanks in advance for helping.

 When I enter the necessary info and click 'send,' the 'send' button disappears, and nothing else happens. No email is sent (no confirmation) and I receive nothing in my inbox.

January 9, 2008
6:44 pm
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

litcauldron said:

Please replace the ??? with your data!


Thanks in advance for helping.

 When I enter the necessary info and click ’send,’ the ’send’ button disappears, and nothing else happens. No email is sent (no confirmation) and I receive nothing in my inbox.


I just ran a quick test and it seems that you're running on an IIS web server. Please take a look at the FAQ section ("IIS","index.php","cforms.js") on how to setup cforms.js correctly for your environment.

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
29 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3762

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5361

Posts: 18742

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)