cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Redirection to homepage when Ajax activated
December 19, 2007
8:40 pm
ParisBypod
Guest

Please replace the ??? with your data!


[desc]:

Hi,

I have a problem in my form : I am redirected to the homepage while I didn't ask for it.

After sending a comment on the form I have the following sequence:

In fact, I expected to remain on the same page.
Did I miss something in the configuration ?

Here is some information :

  • browser  = Firefox 2.0.0.11
  • URL  = http://www.parisbypod.com/contact-us/
  • cforms version = 6.5
  • plugins = podpress, exec-php, akismet, nextgengallery, rolemanager, social-bookmarks
  • in my Meta Tags :<base href="http://www.parisbypod.com/&quot;
  • in Wordpress I have activated the option "Date and name based" for Permalinks
  • In the form settings, I have checked the option "Hide form after successful submission"

Last but not least : when I uncheck "AJAX" it works fine, I have no redirection to homepage. So I guess this is related to AJAX, at least to some extent.

Regards,
Yannick

 

December 19, 2007
9:36 pm
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

Thanks for the detailed info.

Could you please turn Ajax back on, so I can try a few things?

December 19, 2007
10:36 pm
ParisBypod
Guest

Hi,

Here it is, it's again AJAX enabled.

Thanks for such a quick answer !

(no hurry, the website is not yet in production) 

December 20, 2007
12:11 am
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

Thanks!

FF complains about the folllowing error: uncaught exception: Permission denied to call method XMLHttpRequest.open 

This seems to be related to cross domain (ajax) posting, are you using different domains internally, some form of mapping?

See also here and here

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
34 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3731

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5332

Posts: 18692

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)