cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS Related Topics
redirect, admin email, confirmation email not working - tracking works fine
having issues with redirect, admin email & confirmation email. Meanwhile, tracking works great
Tags: ***
September 12, 2013
8:27 pm
hjaker
Guest

Hi. Thanks in advance for your help!

You have a great plugin here but for some reason I'm having difficulties with redirects, admin email and confirmation emails – meanwhile tracking works great!

I was having issues with the form hanging. After much troubleshooting I found that once I disabled (and then re-enabled) ajax the hanging issue stopped. 

I am currently having no success with redirect and have not had one successful admin or confirmation email sent. 

Site has not been promoted/published so I would prefer to send you and email separately if you need that information. 

Here's what I have tried:

  • Default theme
  • Isolating cforms plugin (deactivating others)
  • Re-installing cforms
  • Clear browser cache, restarting browser/compter
  • Toggle various options (show entries on dashboard, Ajax enabled, Hide form on successful submission, etc)
  • WP SMTP test (worked)
  • Checked SPAM/Trash folders in email client and webmail
  •  Set redirect to popular site (http://www.cnn.com)
  • Change admin and from addresses
  • Toggle enable/disable: tracking, admin email, redirect, etc..)

What I have not tried (successfully)

  • No success setting up external smtp
  • Have not checked whether provider (zippy kid) mail() function has any limitations

I'm using cForms ii 14.5+
and Wordpress 3.6.1
Wordpress is installed in the root directory. 

any help is much appreciated!!

-jason

September 13, 2013
2:46 pm
hjaker
Guest

Issue has been fixed!

I contacted the host provider outlining the same problem and steps I have taken. They wrote back saying the mail() function was disabled. After enabling mail the forms work perfectly. 

 

Thanks!!

Jason

October 29, 2013
9:00 am
Riyaz
Guest

Hi Jason, 

I am having the same problem, can you kindly provide some details how you fixed this please? 

Thank you

Riyaz 

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
27 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3732

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5333

Posts: 18696

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)