cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Problem with hide form option and success/error messages
September 19, 2012
12:11 pm
jneug
Guest

Hi all,

I tried to find a solution on my own, but couldn't find any topics regarding this problem:

I set up a form with some fields and set it up to send an admin mail and auto confirmation. I also enabled custom field id's and the "hide form after success" option. Ajay is disabled.

If I fill in the fields correctly both emails are send and the form is hidden, but I get no success message. If I leave any required field blank the form is still hidden and no message is displayed either. Only the div for the messages is displayed:

<div id="usermessagea" class="cf_info success "></div>

In both cases described above the div will have the success class attached to it. If I disable form hiding it's the same.

Any ideas what might go wrong? Could it be a problem with the custom id's? I hab a problem before where, when I gave one field the id"name", I would get a "Page not found" error after submission. That was resolved after I changed the ID to something else.

I run cforms2 14.5 on Wordpress 3.4.2

Any help would be appreciated.  Thx.

October 12, 2012
3:45 pm
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

"name" could be a reserved word, which triggers WP to look for WP author pages.

November 17, 2012
9:34 pm
Sohag
Guest

Hi jneug,

I tried to make the form working with custom name/id's enabled. Like Your namep[id:thenname]

It shows in the posts/pages successfully with  a name attribute valued "thename". The problem occurs, when I tried to submit the form. Everytime it shows 404 not found. I tried may ways to find a solution, but could not find any. So could you please let me know, how can solve the problem.  

I have already wrote it here, but still get not answer form plugin author/editor. Please help me

http://www.deliciousdays.com/cforms-forum/troubleshooting/use-custom-input-field-names-id/

Btw, I am a php programmer and wordpress plugin developer. So, I can dig the scritps, if necessary.

Thanks,

Sohag

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
30 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3744

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5345

Posts: 18714

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)