cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Not all user data send by email
problem with user data send by email
January 19, 2014
5:50 pm
exxon
Guest

Hello!

WP 3.7.1

browser chrome  32.0.1700.76 

I have this burning problem with data that has been collected from a survey. When I hit send button, I got e-mail but some user data is missing. I noticed that when my survey is divided like this:

http://i43.tinypic.com/2wfnvv5.jpg

in two columns that problem happens. I got data only from the first column. Ajax is enabled.

When forms are organised in one column everything is ok and I got all data. How can I solve this issue ?

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
22 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3762

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5359

Posts: 18741

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)