cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
no emails are being sent
October 16, 2007
11:23 am
Boris
Guest

Hello,

I am using cforms 5.5 for the contact form as well as the new comment feature. followed instructions exactly (I double checked that). When I post a comment everything works fine, the comment shows up. The problem is that no email is being received when I send a mail via the contact form or the comment form. I tried different admin addresses and double checked those as well. I activated the tracking and all the emails sent are listed on the dashboard. Tried it in different browsers, nothing works.

here's a link to the contactform: http://travel-junkie.com/contact/

and here to a commentform: http://travel-junkie.com/2007/10/16/bandas-liquid-world/

thanks a lot,

Boris

October 16, 2007
7:42 pm
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

Does the other (contact form) work? Can it send emails fine?

Also, have you checked that the post author has a valid email address?

October 26, 2007
8:42 pm
Ruiz
Guest

Hi,

Cforms is a great plugin. But, I don’t receive any
mail. My Wordpress instalation sends mails from new users registration,
comments, etc. Wordpress 2.3 run normally. But, Cfoms, no.

I tried
both settings
: enable and disable
the cforms
SMTP server function (username and password for smtp user is ok). Don’t work. The files class-phpmailer.php and class-smtp.php are within the wp-includes
directory.
I do not use
any other plugin for SMTP
What’s the problem? Can you help me?

I’m using Wrodpress2.3 and Cforms 5.52.

http://www.jrabahia.com.br/?page_id=8

October 26, 2007
9:15 pm
Ruiz
Guest

oopps…!

 

have no problem in cforms. I maked a mistake: dont put "newfieldset" field in my form. Sorry..

 

Embarassed

 

October 27, 2007
12:56 pm
gulflee
Guest

hi this is a great plugins,

a question does this plugins send email to the aothor or contributor ? how ?

tq in advance 

October 27, 2007
1:43 pm
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

You have to enable the cforms WP comment feature and properly configure all the settings required with this option. See the help page.

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
28 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3731

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5332

Posts: 18695

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)