cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
No admin or user confirmation emails received
April 23, 2014
9:03 pm
ChrisBiagi
Guest

Hi,

I have CForms II on this website: http://www.goodgriefcooking.com/. WP (3.9) and CFII (14.6 ) are both updated to the latest versions.

When I submit the form, I get the message \\\"Thank you for your comment!\\\" on the page just above the form, but that's all. Nothing is sent to the admin email address, and the email entered into the form does not receive a confirmation, either.

My configuration is very basic – just about everything in CFII options is default. I have my email address entered in the fields for \\\"FROM: email address\\\" and \\\"Admin email address(es)\\\". Also, I'm using CFII with a similar configuration for other sites on the same hosting service, and those work fine…

Thanks

 

May 2, 2014
5:33 pm
Michael
Guest

Same problem with me.

May 23, 2014
8:12 pm
Dilliant
Guest

I am having the same problem. Has this been resolved? Is there something I need to do? My forms are also all completely basic. 

June 22, 2014
12:34 am
cowboy
Guest

I keep getting the message, "error occurred while sending message." I too am using the latest version or wp and cforms. The form worked before and everyone received their appropriate emails, but now I keep getting that message. He form is located here… 

http://neu.mv-lehrte.de/?page_id=103

 

Pls help

 

thx

October 20, 2014
10:55 pm
afroTV
Guest

I too was having both problems: (1) "error occurred while sending message".  I solved this by ensuring that the FROM email address is same as the admin email in WP (although why this should be mandatory is beyond me);  (2) then after solving that, it says comment sent but I am not getting any messages in the email inbox!  (3) Then also noticed that my captcha is not showing on my form.  So what now?  Tx

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
24 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3763

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5359

Posts: 18742

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)