cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Lost password?
Advanced Search:

— Forum Scope —



— Match —



— Forum Options —




Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
error styles not showing and backward slashes with apostrophes and quotes
March 28, 2013
11:45 am
dawnt
Guest

I am having a few problems with one of the forms on my website.

1. The error styles are not showing up when I have not filled in the required fields on the form.

2. The form is not being sent when I fill in the form.

I have other forms on the site that do work as they should.

The url is: http://www.greenbankcollege.org.uk/learner-app-test

3. There are backward slashes being added whenever I type quotes or apostrophes in the settings.

Wordpress version: 3.5.1

Cforms version: 11.1 (I have had problems updating in the past so have stuck with this version that works with my theme)

I have looked at the FAQs and have not seen any fixes but please let me know if I have missed it!

Thanks for any help

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
32 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3708

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5307

Posts: 18665

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)