cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
CFORMS V7.1 PATCHED.
January 6, 2008
6:16 pm
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

Please re-download v7.1, this release was patched just after being put online.

The patch fixes the Dashboard/Widget Panel jQuery issues.

January 6, 2008
9:34 pm
Folix
Guest

Hi there,

 Love your plug-in – downloaded the latest (Jan 6 2008) version and I cannot Edit the Field Name – when I click on the edit wrench, it pops up an Ajax orange "Input Field Settings" window that doesn't display any field settings – it displays nothing; further more on cancelling out of that window, it erases the field name from the field editted.

Clicking on the Global Settings tab in the admin console causes the screen to display a windows pop-up window stating:

Internet Explorer cannot open the Internet site http://site.com/wp-admin/admin.php?page=contactfor…..ttings.php.  Operation aborted.  (Where site name is my site).

 Would appreciate any help you could offer.

January 6, 2008
9:45 pm
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

Can you try with a different browser, ie. Firefox, to see if it is browser specific?

I've recently come acoss a similar issue (page load aborted) due to .htaccess / web server security settings. There should be recent post in the troubleshooting forum with a solution.

January 7, 2008
7:44 pm
Folix
Guest

Tried Firefox this morning – no luck – it still didn't work - I am trying to find another PC to test it on…

 Found a different PC running ie7 and I got the page load abort!  Even though I was viewing the same site!  The Page load error does not show up in Firefox – however the Input Field Settings orange box failure to load continues to show up in Firefox on the new PC.

 These are tiny glitches I bet but if you could fix them, at least for me your plugin would be killer!

 Please let me know if you can get fixes to these issues.

F

January 7, 2008
7:54 pm
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

Have you tried v7.11 already?  

What is your URL again?

January 7, 2008
11:05 pm
Folix
Guest

Hi there,

 I downloaded version 7.1 on Sunday Jan 6th – is there a later version?

Thanks,

January 7, 2008
11:06 pm
Folix
Guest

Do you want me to post my URL on the board?  Please advise

January 7, 2008
11:32 pm
Folix
Guest

I sent you an email with the URL and other needed info

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
25 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3744

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5345

Posts: 18714

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)