cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
cforms 2 submission not sending email
September 5, 2013
10:43 pm
Sarah
Guest

Hello,

I have been trying for weeks now to figure out why my cform is not sending out emails to my admin address. I have read through all possible FAQs regarding this, tried upgrading to the latest cform available, set my folders and files permissions for the cform folder to 0755, tried disabling ajax but nothing is working for me. I have also checked my abspath.php file and cforms.js file and the urls are correct:

In cforms.js: var sajax_uri = '/wp-content/plugins/cforms/lib_ajax.php';

Help will be greatly appreciated.

I am currently using cform version 14.6. Once the "one moment please" message comes up, it disapears and nothing happens. The message isn't even sent to the admin email address.

Can someone please help me out?

 

Thanks!

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
22 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3744

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5345

Posts: 18714

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)