cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Cform Not Submitting Filled Content
March 27, 2013
9:49 pm
Randyf
Guest

Ok I have the form here http://www.usebig.com/request-a-quote/

but when I submit it everything works ok but the email I get say

A new submission (form: \\\"Your default form\\\") ============================================

Submitted on: March 27, 2013

Via: http://www.usebig.com/request-a-quote/

and thats it.  All the info I put in doesnt come through.

Probably something simple.

April 11, 2013
6:11 pm
Melissa
Guest

I too am having the same issue.  Yesterday I re-worded some of the questions in the fields of my "get a quote" form (http://www.we-cook-4u.com/quote/).  To test it and make sure everything looked okay I completed the form and submitted it.  I received an email with all of the form questions but the answers I put in appear to the very very far right of my screen and they don't print out.  All I get is a print out of the questions in my form.  Help!!

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
41 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3741

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5341

Posts: 18708

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)