cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Can Someone Please help me with my FROM: email address broken problem?
February 22, 2014
12:44 pm
tom
Guest

Hi, 

as a nooby to cforms II I am looking to set up the FROM: email address in a multi part form, but with limited success. So far another form works and sends email from the wordpress@mydomain.com for the purpose of a contact form. so the global settings work. 

On the other multipart form, the settings seem to be correct, I have not changed any default settings, save the Multi-part/-page form features. I have changed the admin email to an existing admin@mysite.com and the  from email address to wordpress@mysite.com .

The global settings are ok and the form setting throw a red box error on the from email address: wordpress@mysite.com

Also the button for the next form is not working. I have the first form set up as:

Email & Tracking
First Form

I tried searching for the answer in the FAQ and forum but no luck :(

 

Please help me! : D    Thankyou

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
25 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3762

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5361

Posts: 18742

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)