cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Blank Page after activation
October 23, 2007
8:48 pm
Josh
Guest

No, this is nog a Frequently asked question. I've read the solution to this problem in the FAQ but that didn't work.

I'm not running Installer plugin (I don't even know what that is) and I also deleted the endline below the ?> in the cforms.php document. Didn't work either. I'm using Wordpress 2.3 with Stable tag: 5.51 cforms. It's fresh installed wordpress and this was the first plugin to activate. I got there with firefox and when I try to activate cforms I get a blank page.

 http://chauf.gsjosh.nl/

October 23, 2007
8:53 pm
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

There is one more suggestion in the FAQ, have you looked at the PHP ini / Memory setting?

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
26 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3744

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5345

Posts: 18714

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)