cforms II User Forum

Registration is currently disabled.
Guest

FAQs

Login form protected by Login LockDown.


Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Still cant get the CSS to work
April 6, 2008
9:02 pm
Dante X
Guest

Please replace the ??? with your data!


[desc]:Okay I know this has been mentioned several times but after checking the header.php and verifying it does have <?php wp_head(); ?> on both classic and default, I still have no idea why my CSS wont work. Everything about the form works, e-mail, and updateing but I cant get the style to appear. Also if I just go into CforumsII>Styling, and go down to the manual area and just click update without touching anything it tells me I have an issue with my permissions. Is it the permissions error that is causing my CSS not to work?

April 6, 2008
9:16 pm
Oliver
Munich, Germany
Admin
Forum Posts: 6400
Member Since:
March 6, 2005
Offline

Eitherwp_head(); is still not being called properly (since there is no cforms header info whatsoever) or did you perhaps configure 'Enabling cforms for specific pages' on the Global Settings page?

April 6, 2008
9:23 pm
Dante X
Guest

ugh …. I did. Thanks for the help Oliver. You and your form app rocks!

Forum Timezone: Europe/Berlin

Most Users Ever Online: 959

Currently Online:
24 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

tracedef: 43

mores: 21

Gyrus: 20

frozenwaste: 18

asuffredini: 15

photoworks: 14

Member Stats:

Guest Posters: 3763

Members: 1463

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 5359

Posts: 18742

Newest Members: juredujmovic, dreamkeeper, rajattyagi, wrokaa, lukass

Moderators: Paul (421), cnymike (8), sonika (95)

Administrators: Oliver (6400), Nicky (3)